Madplan: Sommer

I det følgende deler jeg løbende vores sommer madplan for juni, juli og august. I vores madplan har jeg fokus på at spise efter årstiderne og især sommergrønt fra køkkenhaven: Kartofler (maj-juli), Radiser (maj til juni), Spidskål (maj til juni), Spinat (maj til august), Ærter (maj til juni), Persille (maj til juni), Purløg (marts til juni), Citronmelisse (maj til august), Dild (maj til august), Mynte () ..

Jeg køber gerne: Cherry tomater, Tomater, Agurk (marts-okt), Peberfrugter, Asparges (maj til juni), Gulerødder (maj til juni), Løvstikke (maj til juni).

Madplan – Uge 34

Mandag 19/8: Rester – Pasta med Kødboller og tomatsovs
Tirsdag 20/8: Kogt Hamburgerryg og købe-flødekartofler
Onsdag 21/8: Hamburgerryg med bagt blomkål 
Torsdag 22/8: Æggekage med rester af hamburgerryg og ærter
Fredag 23/8:
Lørdag 24/8:
Søndag 25/8:

Kødfri:

Kylling

Fisk

Oksekød

  • Fredagsburger med pommes af søde kartofler
  • Pasta/spidskål og kødsovs