Madplan: Sommer

I det følgende deler jeg løbende vores sommer madplan for juni, juli og august. I vores madplan har jeg fokus på at spise efter årstiderne og især sommergrønt fra køkkenhaven: Kartofler (maj-juli), Radiser (maj til juni), Spidskål (maj til juni), Spinat (maj til august), Ærter (maj til juni), Persille (maj til juni), Purløg (marts til juni), Citronmelisse (maj til august), Dild (maj til august), Mynte () ..

Jeg køber gerne: Cherry tomater, Tomater, Agurk (marts-okt), Peberfrugter, Asparges (maj til juni), Gulerødder (maj til juni), Løvstikke (maj til juni).

Madplan uge 32

  • Græsk farsbrød med græske kartofler, salat og tzatziki <– Lam
  • Risengrød med æblegrød og mandler

Madplan – uge 33

  • Søndagsret: Kødboller

Madplan – Uge 34

  • Rester – Pasta med Kødboller og tomatsovs
  • Kogt Hamburgerryg og købe-flødekartofler
  • Hamburgerryg med bagt blomkål 
  • Æggekage med rester af hamburgerryg og ærter

Kødfri:

Kylling

Fisk

Oksekød

  • Fredagsburger med pommes af søde kartofler
  • Pasta/spidskål og kødsovs