Madplan: Vinter

Madplan: Vinter

Familiens madplan for vintermånederne: December, Januar, Februar. Ambitionen er, at ramme en varieret kost og årstidens madvarer. En varieret kost skaber jeg ved, at vi har mindst en dag med oksekød/gris, en dag med kødfri, en dag med kylling

Uge 3

Uge 2

Uge 1

Ideer – Kødfrie retter:

Idéer – retter med gris

  • Hamburgerryg med flødekartofler og bagt blomkål
  • Jægergryde fra madbanditten.dk med smør/bønner (2 dage)
  • Flæskestegs sandwich med pink tzatziki <– Gris igen
  • Flæskesteg med hele molevitten
  • Frikadeller
  • Kylling med humus, spidskålsalat og ovenkartofler/selleri <– Kylling

Idéer – retter med oksekød

  • Pasta med kødsovs med grønkålssalat (rester) <– Oksekød
  • Bøfsandwich
  • Lasange med spidskålsalat x2 <– Oksekød
  • Pasta med kødsovs <– Oksekød

Idéer – retter med fisk

Uge 50: