I går lavede vi den lækreste salat med kylling, hummus, quinoa og bønnesalat. Kylling i kombination med hummus og bønner fungerer altså bare godt. Det bedste ved retten er, at den er høj på proteiner, og derfor mætter rigtigt godt.
Retten består af følgende:
- Hjemmelavet humus efter opskriften fra Valdemarsro.
- Spidskålssalat med broccoli og forårsløg
- Kogt Quinoa
- Salat tern
- Bønner med Chiliflager
- Chilisauce
- Grillet kylling
Jeg øver mig i øjeblikket i at handle budget – og for sjov skyld har jeg tjekket hvad det ville koste at købe retten i REMA1000 ved hjælp af den smarte vigo-app. Retten til to dage (2 voksne og 2 børn) koster 140 DKK, dvs. 70 DKK pr. måltid.
Indkøbsliste:
- Forårsløg 1 bdt
- Øko spidskål
- Øko broccoli
- Øko citroner
- 750 g. Kyllingebrystfilet (frost)
- Øko salattern 45+
- 400 g Hvid Quinoa (brugte kun 200 g)
- Dåse hvide bønner
- Dåse kikærter
- Til spidskålssalaten lavede jeg en dressing af 1 spsk Olie, 1 spsk Æble eddike, 3 spsk vand, salt/peber og lidt sukker
- Derudover havde jeg Tahin, Spidskommen, Chilli sauce, Chiliflager og Cayennepeber