Tomatsuppe er mega nemt og billigt at lave. Jeg bruger altid dåsetomater, og derfor kan suppen spises hele året. Tomatsuppe er en god og børnevenlig ret. Når jeg spiser tomatsuppe til aftensmad er jeg opmærksom på ikke at få så mange kulhydrater i løbet af dagen.
2 dage til 2 voksne og 2 børn
Energifordeling: 325 kalc fordelt på 61% kulhydrater, 12% fedt, 27% protein 50 g fuldkornspasta er 166 kalc ekstra
Ingredienser
- 1 spsk olivenolie
- 2 store løg
- 2 fed hvidløg
- 4 dåser flåede tomater
- 4 spsk tomatpuré
- 1 tsk sukker
- 6 dl grøntsagsbouillon
- Frisk basilikum
Fremgangsmåde:
- Hak løg og hvidløg og svits dem i olien
- Tilsæt øvrige ingredienser og lad det simre i 10 minutter
- Brug en stavblender og blend suppen inden den serveres.