Laksepakker er nemme at lave, og egner sig godt til at have børn med i køkkenet. Her til aften hjalp Anna på 4 år med at lave Laksepakker.
Ingredienserne er til 4 laksepakker.
Energifordeling (1 laksepak, 50 g fuldkornspasta, 120 g bønner): 536 kalc fordelt på 33% kulhydrater, 37% fedt, 30% protein
Ingredienser:
- 30 g blødt smør blandet med fint hakket dild
- 1/4 broccoli i små buketter
- 100 g friske bønner
- 100 g slikærter
- 100 g spinat
- 4 laksefileter uden skind og ben
- Øko citroner
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 200 grader
- Klip 4 store stykker bagepapir og fordel ingredienser med grønsager først, så laks og til sidst smørklat
- Luk pakken og fold papiret sammen så det kan snoes i enderne
- Bag pakkerne 20 minutter ved 200 grader.