Nudler med bok choy, kylling, ingefær og chilisauce

Vi har bok choy i højbedet. Derfor er ugens madplan bestående af flere opskrifter med Bok choy. Nudler med Bok choy er virkelig lækker. Chilisaucen i kombination med soyaen giver en lækker cremethed til retten.

Opskriften er fra
https://politiken.dk/mad/opskrifter/art5472227/Nudelsalat-med-bok-choy-kylling-ingef%C3%A6r-og-chilisauce

2 sultne voksne og to børn. Det kan anbefales at lave en omgang gnavegrønt til børnene, da retten er lidt stærk

572 kalc pr. potion (14,7 g fedt (24%), 46,9 g kulhydrater (34%), 58,5 g protein (42%))

Ingredienser:

250 g fuldkorns- eller æggenudler
400 g kyllingefilet
1 spsk. sesamfrø
2 tsk. sesamolie
2 spsk. olie
50 g ingefær, skåret i strimler
2 fed hvidløg, fint snittet
2 spsk. soya
200 g bok choy/kinakål
4 forårsløg, fint snittet
1/4 bdt. koriander, groft hakket
2 dl sød chili sauce

Sådan gør du

  • Kog fuldkorns- eller æggenudlerne efter pakkens anvisning.
  • Vend kylling med sesamolie og herefter sesamfrø. Steg kyllingen sammen med ingefær og hvidløg af i varm olie i en wok eller stor gryde i ca. 3-4 minutter.
  • Kom nudlerne i gryden, og lad dem stege med i ca. 4-5 minutter.
  • Snit bok choy fint, og vend det sammen med kylling, nudler, forårsløg, koriander og chili sauce.