Broccolisalat med rødløg, tranebær, solsikkekerner og bacon

Her til aften har vi fået denne lækre broccolisalat med rotisserie kylling og fuldkorns fladbrød. Broccolisalat har en dejlig smag og er mættende. Vi lavede dobbelt portion af broccolisalaten, så der er til to gange aftensmad og madpakker til mig. Det kan godt betale sig, da salaten ikke er hurtig at lave. Salaten er inspireret af https://www.arla.dk/opskrifter/broccolisalat/

Salaten er til ca. 4 personer:
1 Broccoli – skåret i små buketter
1 rødløg – i små bitte tern
1 håndfuld Solsikkekerner
75 g tranebær – hakket i stykker
125 g god bacon – i små stykker stegt sprøde

Dressing:
250 g Creme Fraiche 18%
2 tsk Balsamico eddike
1,5 spsk rørsukker

Fremgangsmåde:
1. Rør dressingen og lad den stå indtil salaten er færdig
2. Bland Broccoli (jeg skræller stilken og skærer den i små stykker), rødløg, solsikkekerner, tranebær og bacon (bacon skal være kølet af) i en skål. Hæld dressingen over og rør rundt.

Ernæringsfakta pr. potion:
Kalorier: 272 kalc.
Kulhydrater: 25%
Protein: 14%
Fedt: 61%