Kylling med humus og bønnesalat

I går lavede vi den lækreste salat med kylling, hummus, quinoa og bønnesalat. Kylling i kombination med hummus og bønner fungerer altså bare godt. Det bedste ved retten er, at den er høj på proteiner, og derfor mætter rigtigt godt.

Retten består af følgende:

  • Hjemmelavet humus efter opskriften fra Valdemarsro.
  • Spidskålssalat med broccoli og forårsløg
  • Kogt Quinoa
  • Salat tern
  • Bønner med Chiliflager
  • Chilisauce
  • Grillet kylling

Jeg øver mig i øjeblikket i at handle budget – og for sjov skyld har jeg tjekket hvad det ville koste at købe retten i REMA1000 ved hjælp af den smarte vigo-app. Retten til to dage (2 voksne og 2 børn) koster 140 DKK, dvs. 70 DKK pr. måltid.

Indkøbsliste:

  • Forårsløg 1 bdt
  • Øko spidskål
  • Øko broccoli
  • Øko citroner
  • 750 g. Kyllingebrystfilet (frost)
  • Øko salattern 45+
  • 400 g Hvid Quinoa (brugte kun 200 g)
  • Dåse hvide bønner
  • Dåse kikærter
  • Til spidskålssalaten lavede jeg en dressing af 1 spsk Olie, 1 spsk Æble eddike, 3 spsk vand, salt/peber og lidt sukker
  • Derudover havde jeg Tahin, Spidskommen, Chilli sauce, Chiliflager og Cayennepeber