Madplan: Sommer

I det følgende deler jeg løbende vores sommer madplan for juni, juli og august. I vores madplan har jeg fokus på at spise efter årstiderne og især sommergrønt fra køkkenhaven: Kartofler (maj-juli), Radiser (maj til juni), Spidskål (maj til juni), Spinat (maj til august), Ærter (maj til juni), Persille (maj til juni), Purløg (marts til juni), Citronmelisse (maj til august), Dild (maj til august), Mynte ()

Jeg køber gerne: Cherry tomater, Tomater, Agurk (marts-okt), Peberfrugter, Asparges (maj til juni), Gulerødder (maj til juni, som nok bliver til hele året), Løvstikke (maj til juni).

Madplan uge 32

  • Grøn “Katsu” curry – “Grøn mad – max 30 minutter” s 38 <– Kødfri
  • Onepot pasta med kylling – Valdemarsro <– Kylling
  • Tomatsuppe med perlebyg, brød og cremefraiche <– Kødfri
  • Spinatvafler med laks og flødeost <– Fisk
  • Pasta, spidskål og kødsovs m. revet ost <– Ko

Madplan – uge 33

Madplan – uge 34

  • Flæskestegssandwich <– Gris
  • Grønsagslasange <– Kødfri
  • Grød med hjemmelavet æblegrød og hakkede mandler <– Kødfri
  • Onepot med laks, pasta og spinat <– Fisk

Madplan – Uge 36

  • Rester – Pasta med Kødboller og tomatsovs
  • Kogt Hamburgerryg og købe-flødekartofler
  • Hamburgerryg med bagt blomkål 
  • Æggekage med rester af hamburgerryg og ærter

Kødfri:

Kylling:

Fisk:

Ko, Gris og Lam:

  • Fredagsburger med pommes af søde kartofler
  • Pasta/spidskål og kødsovs
  • Græsk farsbrød med græske kartofler, salat og tzatziki <– Lam