Madplan: Efterår

I det følgende har laver jeg løbende en oversigt over de opskrifter jeg har på min madplan i efteråret.

Uge 41

  • Frikadeller med persillesovs, kartofler og kålsalat
  • Klassisk Lasagne med gulerødder og aubergine med snackgrønt og http://stineb.dk/spidskaalsalat-med-radiser/
  • Suppe med røde linser, ingefær og chili m. kålsalat
  • Salat af Rosenkål med Laks, Citrus, Nødder og Feta

Uge 42:

Uge 43 (Tøm fryser uge)

  • Gullash med ris og kålsalat (fryser)
  • Boller i karry med ris, broccoli og gulerødder (fryser)
  • Lasagne med en mættende salat (fryser)
  • Øllebrød med flødeskum (rugbrød fra fryser)
  • Bagels med frikadeller (fryser)
  • Fredags (og lørdags) burger (købe)

Uge 44

  • Vikingegryde fra Valdemarsro til to dage <– Kylling
  • Pasta med kødsovs <– Oksekød
  • Laksefrikadeller med dilddressing og ovnkartofler <– Fisk
  • Speltgrød med æblemos <– Kødfri
  • Pandekager med sukker og syltetøj <– Mor ikke hjemme…
  • Lasange

Uge 45

  • Flæskesteg, rødspidskålsalat med kartofler og sovs til to dage <– Gris
  • Biksemad med spejlæg <– Gris evt. kylling
  • Risengrød <– Kødfri dag (Annas maddag)
  • Fryse pizzaer <– Mor ikke hjemme..
  • Majspandekager med Oksekød <– Oksekød (Asgers maddag)
  • And, kartofler, sauce og rødkålssalat med grønne linser (Mortens aften)

Uge 46

  • Rester – And
  • Kyllingefrikadeller med Pasta og spidskålsalat <– Kylling
  • Speltgrød med æblemos <– Kødfri
  • Pizza til ungerne, omelet til mig
  • Karbonader, kartofler og stuvede grønærter med dampede broccoli blanding
  • Guleærter med kartofler og urter fra haven med frankfurtere

Uge 47

  • Rester – Guleærter <– Gris
  • Laks i ovn med “Nem fisk” sauce m. spinatsalat <– Fisk
  • Spinatpandekager med kylling og hytteost <– Kylling
  • Spinat/linsesuppe med hjemmelavet hvidløgsbrød <– Kødfri
  • Øllebrød

Uge 48

  • Kylling med ovnkartofler <– Kylling
  • Pasta med kødsovs <– Hakket oksekød
  • Risengrød <– Kødfri
  • Forlorenhare med hele molevitten <-Gris
  • Pizza med kålsalat

Uge 50