Nachos med oksekød

Det er muligt at lave Nachos med oksekød på en måde, der indeholder de mættende grove grønsager. Perfekt menu en fredagsaften, hvor det gerne må være lidt ekstra nemt og “snaskede”. Jeg ved ikke om det kun er os, der gerne spiser mexicanske pandekager, fredagsburger, pita, pasta med kødsovs og lignende om fredagen.

I min version af Nachos med oksekød er det kun Nachos og ost, som jeg kommer i ovnen. Jeg synes, at chipsene mister sprødheden, hvis der kommer oksekød i ovnen.

Min huskeliste til ingredienser (2 voksne og 2 børn):

  • 1 pose Nachos (majschips) og 1/2 pose cheddar ost i ovnen på 200 grader varmluft indtil osten smelter ca. 7 minutter.
  • Oksekød med (250 g oksekød (frys resten af kødet ned) tomatpure efter smag, Oregano, Spidskommen, Salt og peber)
  • Guacamole (Creme fraiche, 2 avokado, 1 rødløg, Chiliflager eller frisk chili, hvidløg)
  • 1/4 spidskål fint snittet
  • Frisk baby Spinat
  • Gulerodsstave, agurkestave
  • Rød peber, grønne bønner, agurk, cherry tomater, oliven
  • Chili dressing efter smag