Grønsagswok med nudler

Grønsagswok er en af vores kødfri hverdagsfavoritter. Vores grønsagswok er nem og hurtig at lave også indeholder wokretten massere af grove grøntsager. Som jeg tidligere har skrevet, så indeholder vores madplan ugentligt en kødfri ret. Ønskes der en lidt sundere version af wokretten kan der sagtens skæres ned på mængden af fuldkornsnudler. Retten har et relativt højt niveau af kulhydrater, så hvis man er meget fysisk aktiv er den oplagt at få den samme dag som aftensløbeturen. Grønsagswok er oplagt som bålmad.

Ingredienser:

  • ca. 2 spsk Jordnøddeolie til stegning
  • ca 1 dl. Soyasauce
  • 3 fuldskornsnudler
  • 1 helt Spidskål
  • 1/4 Broccoli
  • Peberfrugt
  • 2 stk gulerødder
  • Øvrige wokgrønsager efter smag og sæson
  • Tilbehør: Sursødsauce

Fremgangsmåde

  • Snit grøntsagerne fint
  • Lyn steg grøntsagerne i jordnøddeolie ved max varme
  • Tilsæt kogte nudler og soya
  • Server med sursødsovs