Torsk i ovn

Torsk i ovn er en enkel og let måde at få fisk på. Indrømmet, vi er ikke de bedste til at få fisk til aftensmad. Derfor bliver jeg så glad, når jeg falder forbi nogle gode og lækre fiskeretter. Jeg fandt opskriften på Torsk i oven her: http://sofiasommer.dk/torsk-bagt-med-tomat-og-forarslog/

Ingredienser
4 optøede eller friske torskefileter
4 tomater (brug dåsetomat, når det ikke er sæson for tomater!)
1 bundt forårsløg
1 spsk olivenolie
5 dl piskefløde
Salt og peber

Fremgangsmåde:
1. Skær tomater i tern og hak forårsløgene fint. Kom det i et ovnfast fad og bland det med olie, salt og peber
2. Placer torskefileterne ovenpå
3. Bages ca. 12 minutter ved 200 grader
4. Tilsæt fløden og bag retten yderligere 3 minutter.

Serveres med kartofler med skræl og en god salat. I aften skal vi have den enkle og lækre spidskålsalat.

Energifordeling (100 g torsk, 50 g forårsløg, 100 g tomat, 25 g piskefløde, 1 g Olivenolie, 75 g kogt kartoffel, 200 g spidskål): 320 kalorier – 46% Kulhydrater, 37% Fedt, 17% Protein