Asparges kyllingespyd er indbegrebet af forår, og et stort hit i børnefamilien og madkassen. Asparges kyllingespyd kan grilles eller steges på panden. Jeg serverer Asparges kyllingespydene til en god mættende salat.
Via Instagram er jeg jeg faldet over https://mariasilje.dk/ hvor jeg har fundet inspiration til denne opskrift. Maria Silje bruger forårsløg i stedet for asparges.
Ingredienser:
400 g hakket kylling
1 æg
1 bundt persille
100 g feta
1 løg
1⁄2 tsk tørret oregano
1⁄2 tsk chiliflager
1⁄2 tsk tørret timian
Salt og peber
1 bundt asparges eller forårsløg
Fremgangsmåde:
- Kylling og æg røres sammen til en ensartet fars. Tilføj oregano, chiliflager, timian, salt og peber.
- Hak persille og løg fint og tilsæt dem til i farsen.
- Fetaen smuldres i farsen
- Skyl asparges eller forårsløg og skær enderne af.
- Form farsen og placer den rundt om forårsløgene
- Steges i olie til de er gennemstegte.