Madplan: Vinter

Familiens madplan for vintermånederne: December, Januar, Februar. Ambitionen er, at ramme en varieret kost og årstidens madvarer. En varieret kost skaber jeg ved, at vi har mindst en dag med oksekød/gris, en dag med kødfri, en dag med kylling

Uge 9

Uge 8

Uge 7

  • Flæskesteg med hele molevitten <– Gris
  • Pita med æg og rejer <– Fisk
  • Bøfsandwich <– Oksekød
  • Kylling med humus, spidskålsalat og ovenkartofler/selleri <– Kylling

Uge 6

  • Pasta med kødsovs med grønkålssalat (rester) <– Oksekød
  • Rugbrød med spejlæg og Gnavegrønt <– Kødfri
  • Laksefrikadeller med Quinoasalat til to dage <– Fisk
  • Flæskesteg (fryser) med kartofler, brun sovs, rødkålsalat <– Gris

Uge 5

  • Almindelig pizza og Pizza m. Grønkålsalat
  • Øllebrød med flødeskum <– Kødfri
  • Fiskefrikadeller med ovnkartofler og Råkost <– Fisk
  • Frikadelleburgere med Råkost <– Svinekød
  • Pasta og kødsovs <– Oksekød
  • Kylling med pasta og grønkålsalat <– Kylling

Uge 50:

Note til mig selv om den søde juletid:
I December handler det for mig om at finde balancen mellem den hyggelige juletid med fed mad og sundhed og overskud! – OG næste år skal vi begrænse indkøbet af juleslik. Der ingen grund til at have skufferne fyldt med dumle, guldkarameller mv.