Frikadeller med kartofler, kålsalat og persilledressing

Frikadeller:

Ingredienser:

  • 400 g hakket svinekød max 7% fedt
  • 1,5 tsk salt
  • 2 spsk mel
  • 1 æg
  • 1 revet løg
  • peber
  • 1,5 dl mælk
  • Smør til stegning

Rør kødet med salt. Rør derefter mel, æg, løg og peber i. Tilsæt mælken. Lad farsen hvilke 1 time i køleskabet. Rør farsen igennem og tilsæt evt. lidt ekstra mælk. Form frikadellerne med en ske. Steg dem på en mande med gyldent smør ved middelvarme. Når de sidder fast på gaflen er de færdige.

Tilbehør: 100 g kogte kartofler pr. person og kålsalat

Persille dressing:

  • 1 bundt hakket persille
  • Cremefraiche med max 7% fedt
  • salt og peber